NOSALTRES

Cortsenques Dissidents som un col·lectiu feminista no mixt del barri de les Corts de Barcelona. Vam néixer l’any 2014 com a nucli de la Vaga de Totes i l’any 2015 ens vam consolidar com a assemblea feminista del barri.

Combatem el sistema cisheteropatriarcal i capitalista que ens oprimeix. Pensem que el feminisme anticapitalista ha de plantar cara no només al patriarcat sinó que aquest no es pot destriar de la lluita contra altres estructures de poder com el racisme, el classisme o l’especisme.

Ens organitzem de manera autònoma mitjançant l’assemblearisme, que dóna espai al debat i a la presa de decisions de manera horitzontal. Fem formacions internes per treballar temes específics que ens interpel·len com a feministes. Creiem en l’acció directa i l’autodefensa feminista com a eines de conscienciació i resposta.

Duem a terme activitats com jornades feministes, cafès, cinefòrums, kafetes, xerrades, formacions i accions reivindicatives per donar resposta als episodis de violència masclista del nostre entorn. Teixim xarxa amb altres col·lectius feministes i amb entitats del barri. De la nostra voluntat d’implicació al barri hem elaborat un protocol contra agressions sexistes per Festa Major.

Si voleu participar del col·lectiu contacteu-nos!

Juntes sóm més fortes! Visca la lluita feminista!

 

11225994_897567786957238_7494667082007849934_n

A %d bloguers els agrada això: